Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Με Άβιλα και Βρσάλικο, ένα επίπεδο πάνω!

Ολυμπιακός: Με Άβιλα και Βρσάλικο, ένα επίπεδο πάνω!
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 21:12
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Κινήσεις να βελτιώσει το ρόστερ του κάνει ο Ολυμπιακός και φέτος το καλοκαίρι. Όπως και κάθε σεζόν. Όπως και κάθε ομάδα. Άλλοτε σου βγαίνουν, άλλοτε όχι. Με βάση τις έως τώρα κινήσεις του Ολυμπιακού, φαίνεται για την ώρα ξεκάθαρα η αναβάθμιση στο δεξί άκρο της άμυνας. Και αυτό θα μπορούμε να το πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά μόλις υπογράψει και ο Σίμε Βρσάλικο.

Τα προηγούμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός επένδυσε στον Κένι Λαλά, έναν μπακ που έδειξε καλά στοιχεία στη Ligue 1. Στην Ελλάδα και τον πρωταθλητή Ελλάδας, όμως, δεν ήταν ο εαυτός του. Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και για αυτό αποχωρεί, δεν θα του δοθεί άλλη ευκαιρία. Είδαμε ό,τι χρειαζόταν. Για την ακρίβεια, στην ομάδα είδαν ό,τι ήθελαν, δεν έμειναν ικανοποιημένοι και προχωράνε παρακάτω. Έτσι είναι αυτά στο ποδόσφαιρο.

Και αυτήν τη στιγμή, το «παρακάτω» για τον Ολυμπιακό φέρνει αναβάθμιση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Με την ποιότητα του διεθνούς Κροάτη μπακ που έρχεται να υπογράψει για 2 χρόνια και με εκείνη του Γκονζάλο Άβιλα, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πάρει περισσότερα πράγματα από όσα έδωσε ο Κένι Λαλά εδώ και ενάμιση χρόνο. Αυτονόητο είναι αυτό, δεν υπάρχει κάτι λιγότερο.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει διαθέσιμους δύο έτοιμους παίκτες για το δεξί άκρο της άμυνας. Η εμπειρία και η ποιότητα του Βρσάλικο μπορούν να κάνουν τη διαφορά, το ίδιο φιλοδοξεί να πάρει και από τον Άβιλα. Θυμίζουμε, η εικόνα του Ισπανού μπακ στο πρώτο του παιχνίδι ήταν πολύ καλή.

Την ώρα που περιμένουμε την εξέλιξη με Βρσάλικο, δηλαδή να έρθει στην Ελλάδα να υπογράψει, ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Γκονζάλο Άβιλα και φαίνεται πως οι δύο τους θα αποτελέσουν το δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας. Θα δώσουν τις «μάχες» τους και είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς το ποιος θα παίζει. Είναι «πονοκέφαλος». Αλλά είναι προτιμότερος αυτός ο «πονοκέφαλος» από το να έχεις έναν παίκτη (Λαλά) και γενικότερα να βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση. Αυτή, ναι, είναι αναβάθμιση. Συνεχίζουμε μέχρι να οριστικοποιηθεί κιόλας η μεταγραφή του Βρσάλικο. Και τότε θα είμαστε σε θέση να κάνουμε μεγαλύτερη ανάλυση...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης