Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα του Αμπουμπακάρ Καμαρά

Η ώρα του Αμπουμπακάρ Καμαρά
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 01:37
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρη, ήταν ένας από τους παίκτες που κέρδισε τον Πορτογάλο προπονητή. Ζήτησε μάλιστα την απόκτησή του και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν του χάλασε το χατίρι. Έτσι, προχώρησε στις ανάλογες επαφές και όλα δείχνουν πως τις επόμενες ώρες, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα αποτελέσει παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς άλλωστε, δεν έκρυψε πως θα ήθελε να τον έχει και στην προετοιμασία, όσες ημέρες προλάβει. Το καλό είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ζήσει τον Ολυμπιακό έστω και ως αντίπαλος, δεδομένα δε θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής.

Ο Μαρτίνς τον εκτιμά πολύ και γι’ αυτό επέμεινε για την απόκτησή του. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έτσι, ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και δεν θα είναι μόνος. Τις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Βρσάλικο. Θυμίζουμε πως είχε έρθει στη χώρα μας, είχε συζητήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και υπήρξε προφορική συμφωνία. Τώρα, αναμένεται να τελειώσουν και τα τυπικά κι έτσι ο Ολυμπιακός να βάλει στο ρόστερ του, έναν εξαιρετικό δεξιό μπακ, με πολλές εμπειρίες και ποιότητα. Στοιχεία που θα χρειαστούν στη συνέχεια για τους πρωταθλητές Ελλάδας και μάλιστα κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Η ενίσχυση συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό που έχει ανοιχτές τις κεραίες του προς πάσα κατεύθυνση και δεν αποκλείεται πάντα και οι εκπλήξεις…

Διαβάστε επίσης