Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Προετοιμασία: Ώρα να αρχίσει να ρολάρει

Ολυμπιακός | Προετοιμασία: Ώρα να αρχίσει να ρολάρει
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 10:18

Όλο το καλοκαίρι του Ολυμπιακού είναι στα τέλη Ιουλίου. Απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, ο Ολυμπιακός θα παίξει τα ρέστα του, για να συνεχίσει προς το Champions League, έχοντας ξεπεράσει εξ αρχής ένα δύσκολο εμπόδιο, όπως αυτό των Ισραηλινών. Για αυτό δουλεύει ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή, στην Αυστρία. Και τώρα, που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των παικτών τα φιλικά προετοιμασίας, το επίπεδο της ομάδας πρέπει να αρχίσει να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Πρέπει να αρχίσει να ρολάρει για τα καλά, ο Ολυμπιακός, σε αυτή τη φάση. Δεν το λέμε μόνο ενόψει του σημερινού φιλικού (19:00) με την Κρακόβια. Μετά από δύο, τρία φιλικά στην Αυστρία και καθώς στο δυναμικό θα μπαίνουν ολοένα και πιο ενεργά οι νέοι ποδοσφαιριστές, ο Θρύλος αναμένεται να βγάλει εικόνα ετοιμότητας για τα προκριματικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μπροστά υπάρχουν ακόμη δύσκολα ματς, φιλικά. Υψηλού επιπέδου. Και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ρολάρει στον αγωνιστικό χώρο, να βγάλει καλή εικόνα δημιουργικά και εκτελεστικά, για να καταφέρει να παρουσιάσει, ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα, ένα σύνολο έτοιμο για πρόκριση.

Είναι πολύ σημαντικό το διάστημα το οποίο διανύουμε. Ο Ολυμπιακός που θα κοντράρει την ομάδα από το Ισραήλ, στα τέλη Ιουλίου, τώρα δουλεύεται. Και όταν έρθει η στιγμή, θα πρέπει να είναι έτοιμη. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του αρκετό διάστημα ακόμη και αρκετά φιλικά, αλλά πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει από τώρα να ρολάρει.

Διαβάστε επίσης