Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισιτήρια διαρκείας: Με ΠΑΘΟΣ και οι νέοι κάτοχοι!

Εισιτήρια διαρκείας: Με ΠΑΘΟΣ και οι νέοι κάτοχοι!
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 10:39

Νέα ημέρα ξημέρωσε, αναφορικά με τη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Ο Θρύλος είδε περισσότερους από 9.000 ΓΑΥΡΟΥΣ (9.122 για την ακρίβεια) να προχωρούν στην ανανέωση των περσινών καρτών διαρκείας, τις οποίες είχαν στην κατοχή τους. Με ΠΑΘΟΣ. Όπως με ΠΑΘΟΣ για τον Θρύλο και την ομάδα, μπαίνουν από σήμερα Δευτέρα 27/6, στο «παιχνίδι» και οι νέοι κάτοχοι. Θέσεις, οι οποίες μέχρι χθες ήταν «καπαρωμένες» για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, δίνοντάς τους το δικαίωμα να τις ανανεώσουν, από σήμερα Δευτέρα ελευθερώνονται και τίθενται στη διάθεση των νέων κατόχων, οι οποίοι θα θελήσουν να βγάλουν εισιτήρια διαρκείας.

Συγκεκριμένα και αναλυτικά, θυμίζουμε: Πλέον, από τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (27/6) συνεχίζεται ήδη η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, αφού θα έχουν ελευθερωθεί οι θέσεις των περσινών κατόχων, από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, καθημερινά 10:00-18:00.

Ταυτόχρονα έχει αρχίσει και η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου διαρκείας μέσω Ίντερνετ και θα συνεχιστεί όλο το 24ωρο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να κάνει ξανά το Καραϊσκάκη, καμίνι και να δείξει με κάθε ευκαιρία, τι εστί «έδρα του Θρύλου»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης