Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται η ώρα και για Βρσάλικο στον Ολυμπιακό!

Έρχεται η ώρα και για Βρσάλικο στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 10:58

Ημέρες Άβιλα. Ημέρες Ζικνερνάγκελ. Ημέρες Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ζήσαμε και ζούμε, στον Θρύλο. Την αναμενόμενη μεταγραφή του Μαυριτανού άσου, για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού, αναμένεται να ακολουθήσει η έλευση του Σίμε Βρσάλικο. Ο Βρσάλικο είναι μια μεγάλη μεταγραφή, την οποία ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει και να κάνει ξανά αίσθηση στην Ευρώπη. Έχοντας φέρει στην Ελλάδα παίκτη από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μετά την προφορική συμφωνία με τον εξαιρετικό Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο Θρύλος αναμένει εντός των ημερών την άφιξή του, για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άφιξη του Βρσάλικο αναμένεται άμεσα. Ίσως και μέχρι την Τετάρτη. Όπως αναφέραμε ξανά, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία, σε προφορικό επίπεδο, για να αγωνιστεί εδώ, τη νέα χρονιά. Και όχι μόνο. Μιλάμε για ένα διετές συμβόλαιο, με πιθανότητα να μπει και οψιόν για άλλον ένα χρόνο. Και όλα αυτά αναμένεται να τεθούν και τυπικά, επί τάπητος, όταν ο Βρσάλικο επιστρέψει στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, στον Θρύλο.

Μιλάμε για έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να εκτοξεύσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, δίνοντας στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και συνολικά στην ομάδα, την ποιότητα η οποία απαιτείται. Έρχεται η ώρα και για Βρσάλικο, στον Θρύλο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης