Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Προετοιμασία: Οι πρώτες πληροφορίες για τον Ζινκερνάγκελ λένε…

Ολυμπιακός | Προετοιμασία: Οι πρώτες πληροφορίες για τον Ζινκερνάγκελ λένε…
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 11:57

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τη δημιουργία του, στην επίθεση. Να βοηθήσει στην ανάπτυξη και στο να φτιάξει ο Θρύλος περισσότερες φάσεις μπροστά, αυξάνοντας τις ευκαιρίες του για να σκοράρει. Απώτερος στόχος είναι, φυσικά, το να αυξήσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, συνολικά ως ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς παίκτες στην επίθεση και στόχος, με τον Ζινκερνάγκελ στην ομάδα, είναι να τους εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να τους «σερβίρει» περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Ζινκερνάγκελ είναι ήδη στην Αυστρία και δουλεύει με την ομάδα και οι πρώτες εντυπώσεις, τις οποίες αφήνει ο Δανός είναι εξαιρετικές.

Όσοι τον βλέπουν εν δράσει, μιλούν για έναν πολύ τεχνίτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τρομερή ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. «Αέρινος» στις κινήσεις του, ο Ζινκερνάγκελ κάνει ωραίες κινήσεις και χωρίς την μπάλα στα πόδια. Έχει καλές μεταβιβάσεις και σίγουρες, αν και μόλις έχει αρχίσει να γνωρίζεται με τους συμπαίκτες του. Δείχνει καλά επίπεδα συνεργασίας και από νωρίς έχει βγάλει μια διάθεση δημιουργίας για τον συμπαίκτη του, παρά για να πάρει επάνω του το τελείωμα της φάσης.

Όλα θα φανούν καλύτερα σε συνθήκες αγώνα. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τον Ζινκερνάγκελ σε δράση. Το βασικότερο είναι ότι όσοι τον ζουν αυτές τις πρώτες μέρες του στην Αυστρία, μιλούν για ένα χαμηλών τόνων παιδί, το οποίο δουλεύει σκληρά και με πάθος… Έτσι γουστάρουμε, πάθος για τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης