Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καμαρά και η εξαιρετική επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα! (video)

Ο Καμαρά και η εξαιρετική επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα! (video)
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 13:18

Τον έχουμε δει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά σε δράση, συνολικά και όχι μόνο μία σεζόν στον Άρη. Ο Μαυριτανός άσος είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, δυναμικός, ταχύς, τεχνίτης. Και ΣΚΟΡΕΡ. Έτρεξαν αμέσως οι διάφοροι αντικειμενικοί των «απέναντι» να μας πουν για τα 10 γκολ που έβαλε με τον Άρη, ως ο βασικός επιθετικός του. Ξεχνούν όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ πιο επιθετική ομάδα, από τον Θρύλο. Ξεχνούν επίσης ότι ο Ολυμπιακός τον Καμαρά δεν τον παίρνει για να τον χρίσει πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Όταν ο Θρύλος έχει στο ρόστερ του τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, το θέμα του γκολ του έχει ΛΥΜΕΝΟ! Και από εκεί και έπειτα, κάθε τι έξτρα είναι ΒΕΛΤΙΩΣΗ. Ο Καμαρά έχει πολλές διαφορετικές δουλειές να κάνει στο γήπεδο και σε μια ομάδα όπως ο Θρύλος, το πλούσιο ταλέντο του μπορεί να αναδειχθεί στο έπακρο! Και ο Ολυμπιακός τον αποκτά για να βγάλει όλα τα θετικά στοιχεία του, στο χορτάρι. Μεταξύ αυτών, να βάλει την μπάλα και στο αντίπαλο τέρμα, με καλή συχνότητα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Καμαρά είναι ένας εν ενεργεία σκόρερ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 212 παιχνίδια, με 45 γκολ και 15 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Μαυριτανίας (13 συμμετοχές και 5 γκολ). Μάλιστα, τον είδαμε και στο πρόσφατο Κόπα Αφρικα, όπου σκόραρε δύο γκολ στο παιχνίδι με το Σουδάν.

Ο 27χρονος (και σε εξαιρετική ηλικία) παίζει στο 4-4-2, στο 4-4-1-1, στο 4-3-3 (δεξιά στην πτέρυγα και μπαίνοντας προς τα μέσα) και μπορεί να δώσει ΠΟΛΛΕΣ λύσεις. Και στη γενικότερη συνεργασία στην επίθεση, αλλά και στο σκοράρισμα…

Για δείτε:

Διαβάστε επίσης