Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όμορφη κίνηση από Άβιλα! (photo)

Όμορφη κίνηση από Άβιλα! (photo)
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - 19:18

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Γκονζάλο Άβιλα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη Χάντερσφιλντ, έκανε μία δωρεά για καλό σκοπό. Για την ακρίβεια, έκανε μία δωρεά για τον Στίβεν Σμιθ, πρώην παίκτη και προπονητή της αγγλικής ομάδας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας!

«Έφτασα στην Χάντερσφιλντ τον Σεπτέμβριο του 2020 κατά τη διάρκεια του λοκντάουν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να είμαι μακριά από την οικογένεια μου για πρώτη φορά, αλλά ήμουν πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα τόσο «ζεστό» και ευχάριστο σύλλογο που το φοβερό σταφ που διαθέτει με βοήθησε πολύ να νιώσω σαν το σπίτι μου.

Ήμουν πολύ χαρούμενος και περήφανος που φορούσα τη φανέλα της Χάντερσφιλντ, όμως δεν ήταν το ίδιο χωρίς τους οπαδούς στις κερκίδες. Δυστυχώς δεν μπορέσατε να δείτε τον καλύτερο εαυτό μου λόγω του γεγονότος ότι αποθεραπευόμουν από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, αλλά λάτρεψα να αγωνίζομαι μπροστά σε εσάς.

Και ένιωσα την αγάπη και την ώθηση που δίνετε στους παίκτες της ομάδας. Η ατμόσφαιρα που βίωσα κόντρα στη Λούτον ήταν ηλεκτρισμένη. Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε όπως εμείς θα θέλαμε αλλά είμαι πολύ περήφανος για όσα πετύχαμε και για το γεγονός ότι παίξαμε στο Γουέμπλεϊ, όπου ήταν ένα όνειρο που είχα από τα παιδικά μου χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το σταφ και φυσικά τους υποστηρικτές μας. Έκανα μερικές πολύ δυνατές φιλίες στην ομάδα και νιώθω σαν να είμαι κομμάτι της Χάντερσφιλντ χάρη στο απίστευτο πνεύμα σας. Πριν ολοκληρώσω θα κάνω μια δωρεά για να βοηθήσω ένα ακόμη μέλος της Χάντερσφιλντ, τον Στίβεν Σμιθ, στον οποίο θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PIPA (@gnzavila)

Διαβάστε επίσης