Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γαβαλάς: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα»

Γαβαλάς: «Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα»
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 23:58

Το μήνυμά του έστειλε, μέσω των social media, ο Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος πλέον έχει διαφορετικό πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ θα είναι ο υπεύθυνος του πρότζεκτ «100 Χρόνια Θρύλος, 1925-2025».

Ο Νίκος Γαβαλάς έγραψε στο Facebook: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες εντός των αγωνιστικών χώρων που μας προκαλούν αυτό το συναίσθημα αλλά και…

Η αμέριστη υποστήριξη από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, του προγράμματος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου, με το οποίο βοηθά φοιτητές και φοιτήτριες αμερικανικών πανεπιστημίων, που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ, να γνωρίσουν την Ελλάδα. Στο πλαίσιο του προγράμματος που «τρέχει» εδώ και 14 χρόνια, οι φοιτητές επισκέφθηκαν το γήπεδο Καραϊσκάκη και το Μουσείο της ομάδας μας.

Τα σπουδαία Summer Camps της Ακαδημίας μας που συμπληρώνουν αισίως 21 χρόνια ζωής και δίνουν τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό να εξελιχθούν και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές.

Οι αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό της ομάδας των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ο υπ’ αριθμόν 676ος αγώνας της ομάδας μας των Βετεράνων στα Μέγαρα, κατά τον οποίο αντιμετώπισαν τον Βύζαντα. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο θρυλικός Γιώργος Δαρίβας, ο οποίος στα 96 του χρόνια εξακολουθεί να εμπνέει όλους μας με το πάθος και την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Η βράβευση της ομάδας μας για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Θανάση κατά την ετήσια εκδήλωση του Make a Wish στο Μέγαρο Μουσικής. Είχε ευχηθεί στη νεράιδά του να κάνει προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού… Όπερ και εγένετο.

Αυτές οι σπουδαίες στιγμές με το στίγμα της ομάδας μας, που βιώσαμε σε λιγότερο από μία εβδομάδα, αρκούν για να μας υπενθυμίσουν πως «ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Πάτησε Αυστρία ο Καμαρά!

Πάτησε Αυστρία ο Καμαρά!

Επί αυστριακού εδάφους ο 27χρονος επιθετικός, ξεκινά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (29/6).