Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο φιλικό για τον Θρύλο, στις 19:00 με τη Σλάβια Πράγας!

Νέο φιλικό για τον Θρύλο, στις 19:00 με τη Σλάβια Πράγας!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 09:59

Νέο φιλικό τεστ περιλαμβάνει σήμερα Τετάρτη, το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό. Απέναντι στη Σλάβια Πράγας, ο Θρύλος επιστρέφει στο γήπεδο στις 19:00, για να δώσει τον τέταρτο στη σειρά, φιλικό αγώνα, κατά την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία. Το ενδιαφέρον είναι γύρω από τους Άβιλα και Ζινκερνάγκελ, αλλά και γύρω από το πως κινείται η ομάδα συνολικά, από θέμα προόδου, κατά την προετοιμασία της, στο Γκάινμπεργκ. Ο Θρύλος έχει δώσει ήδη τρία φιλικά ματς, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν αναδείξει ορισμένα θετικά στοιχεία, αλλά και ορισμένες αδυναμίες.

Δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του είναι να αναδείξουν στο έπακρο τα παραπάνω θετικά στοιχεία, αλλά και να διορθώσουν τις αδυναμίες, όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούν. Απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες πλέον, ο Θρύλος αρχίζει να ανεβάζει τον πήχη και να θέλει να τεστάρει ακόμη πιο έντονα την ετοιμότητά του. Θυμίζουμε ότι μπροστά υπάρχει χρόνος και ότι η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει και εδώ, εν Ελλάδι, για να πιάσει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ενόψει Μακάμπι Χάιφα.

Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο το οποίο μετράει, σε αυτά τα φιλικά της προετοιμασίας. Και ο Ολυμπιακός το πρώτο που έχει στο μυαλό του είναι να δουλεύει σωστά. Εφόσον αυτό συμβαίνει, τα αποτελέσματα θα έρθουν εκεί όπου μετρούν. Στα επίσημα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πάτησε Αυστρία ο Καμαρά!

Πάτησε Αυστρία ο Καμαρά!

Επί αυστριακού εδάφους ο 27χρονος επιθετικός, ξεκινά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (29/6).