Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ευχές στον Γιαν Εμβιλά! (photo)

Οι ευχές στον Γιαν Εμβιλά! (photo)
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 10:14

Γιορτάζει -και- σήμερα η οικογένεια του Ολυμπιακού. Αφορμή στέκονται τα γενέθλιά του Γιαν Εμβιλά, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 32 του χρόνια. Στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ο έμπειρος Γάλλος άσος, ο οποίος ως πρωταθλητής ξανά με τον Ολυμπιακό, κοιτάζει πιο ψηλά, μαζί με την ομάδα. Πιο ψηλά και στην Ελλάδα, στοχεύοντας πάντα στο νταμπλ, αλλά και πιο ψηλά στην Ευρώπη, κοιτώντας πως ο Θρύλος θα καταφέρει να επιστρέψει στο Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όλη η οικογένεια του Θρύλου γιορτάζει, για τον σπουδαίο Γάλλο χαφ. Ανήμερα του φιλικού με τη Σλάβια, τα γενέθλια του Εμβιλά και φυσικά οι… εορτασμοί θα πρέπει να μπουν στην άκρη και να έρθουν μετά το φιλικό. Στο οποίο τόσο ο Εμβιλά, όσο και όλη η ομάδα θα προσπαθήσουν για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα, για την ψυχολογία.

Ο Γάλλος είναι σπουδαίο γρανάζι στη μηχανή του Ολυμπιακού. Ένα βασικό στέλεχος της ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς, ένας υπερ-πολύτιμος ποδοσφαιριστής, στα χέρια του Πορτογάλου. Και άπαντες του εύχονται υγεία, δύναμη και κούπες με τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης