Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «αποχωρήσεις»: Άλλο «ενόχληση», άλλο πρόταση

Φάκελος «αποχωρήσεις»: Άλλο «ενόχληση», άλλο πρόταση
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 11:18

Υπάρχουν αρκετά ανοικτά ζητήματα, ως προς τους παίκτες οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν, το τρέχον καλοκαίρι, για να «ελευθερώσουν» θέσεις στο ρόστερ, αλλά και οικονομικά τον Θρύλο, ώστε να προχωρήσουν και νέες μεταγραφές. Παίκτες οι οποίοι είτε δεν υπολογίζονται καθόλου, είτε βρίσκονται στην πιο πίσω «ζώνη». Διαφορετική περίπτωση, δηλαδή, ο Σεμέδο, με τον Τικίνιο. Για τον πρώτο είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον παραχωρήσει και θα είναι ιδανικό να βρεθεί η ομάδα, η οποία θα τον πάρει, με μια ικανοποιητική πρόταση. Για τον δεύτερο, ας πούμε, ο Θρύλος δεν «καίγεται» να τον δώσει, αλλά δεν φαίνεται να είναι και στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έχει αρκετές… ενοχλήσεις, για ποδοσφαιριστές του. Είτε υπό παραχώρηση, είτε μη. Αρκετά ακούγονται για τον Ονιεκουρού, τον Βρουσάι, τον Φορτούνη, τον Σεμέδο, τον Τικίνιο, τον Μασούρα. Παίκτες οι οποίοι δεν έχουν θέση στο νέο ρόστερ του Θρύλου και δεν αναμένεται να τους δούμε φέτος. Είτε πολύ, είτε και καθόλου. Αλλά είναι άλλο οι «ενοχλήσεις», άλλο οι προτάσεις. Πρόταση ουσιαστική ακόμη δεν υπάρχει, από ομάδα του εξωτερικού, για παίκτη του Θρύλου.

Το λέμε με αφορμή τα καθημερινά σενάρια, τα οποία έρχονται από το εξωτερικό, για ποδοσφαιριστές. Για τον Τικίνιο, για τον Σεμέδο, για τον Ονιεκουρού. Παίκτες οι οποίοι είτε παραχωρούνται, είτε… δεν θα χαλιόταν ο Ολυμπιακός, να τους δώσει κιόλας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης