Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμασία: Αυτό είναι το ζητούμενο με τον νέο Ολυμπιακό!

Προετοιμασία: Αυτό είναι το ζητούμενο με τον νέο Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 11:39

Η νέα σεζόν «τρέχει» ήδη. Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει προ πολλού να δουλεύει εντατικά, για να καταφέρει να πετύχει όλους τους στόχους του, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, η οποία ήδη έχει αρχίσει, εδώ και αρκετές ημέρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάτι στο μυαλό του, για το πως θα είναι η νέα ομάδα, η οποία θα μπει στη «μάχη» για να διεκδικήσει όλους του στόχους της. Αναλύουμε…

Ο Ολυμπιακός κατά την περσινή σεζόν εμφανίστηκε, σε κάποια σημεία, αρκετά προβλέψιμος. Ο Πέδρο Μαρτίνς και η ομάδα αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα, με απουσίες. Λόγω κορονοϊού, λόγο Κόπα Άφρικα, λόγω τραυματισμών. Δεν ήταν εύκολο για τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατά ένα ανοικτό ροτέισον και κατ’ επέκταση να έχει περισσότερους παίκτες στα πλάνα του. Άρα και να μπορεί να εφαρμόζει περισσότερες, διαφορετικές ιδέες. Αυτό είναι κάτι που του έλειψε του Ολυμπιακού πέρσι. Και έτσι, από κάποια στιγμή και έπειτα, οι νίκες, τα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα και ο δρόμος προς τον τίτλο, έγιναν υπόθεση ατομικών εμπνεύσεων, των πολύ ποιοτικών παικτών, που ο Ολυμπιακός είχε (και έχει) στο ρόστερ του.

Αυτό φέτος ο Μαρτίνς θέλει να το αλλάξει. Θέλει σε κάθε ματς, να σερβίρει και κάτι διαφορετικό! Να κάνει την ομάδα του περισσότερο απρόβλεπτη. Είναι αρκετά χρόνια ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς, στην ομάδα. Όπως είναι λογικό, η αγωνιστική εικόνα του Θρύλου είναι πλέον… πιο εύκολα αναγνώσιμη για τους αντιπάλους του, να την αναλύσουν. Και να την αντιμετωπίσουν. Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι για τον νέο Ολυμπιακό χρειάζεται… κάτι νέο. Κάτι διαφορετικό. Κάτι το οποίο θα τον κάνει ξανά… απρόβλεπτο. Το χρειάζεται αυτό στην Ελλάδα ο Θρύλος, γιατί οι αντίπαλοί του τον ξέρουν, πλέον καλά. Και ο Πέδρο το δουλεύει… Για να δούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την ιδιότητα του Προέδρου της Super League συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και μετά συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.