Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη εικόνα του Καμαρά, λέει ότι…

Η πρώτη εικόνα του Καμαρά, λέει ότι…
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:18

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι ήδη στην Αυστρία. Λιγότερο από μια μέρα, όμως. Μόλις χθες (28/6) έφτασε στην Αυστρία και ενσωματώθηκε με την αποστολή, ο άσος από τη Μαυριτανία και έχει ήδη μπει στο «κλίμα». Και όμως, αν και λιγότερο από… 24 ώρες με την ομάδα, προλάβαμε και έχουμε μια πρώτη εικόνα του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο επιθετικός του Θρύλου έχει αφήσει ήδη μία εξαιρετική πρώτη εικόνα! Εξαιρετική!

Μα καλά. Πότε προλάβαμε να τον «δούμε»; Μόλις χθες έφτασε στην Αυστρία… Και όμως, το «έχουμε» το ρεπορτάζ. Και αυτό δεν έρχεται από την Αυστρία, αλλά από την Ελλάδα… Εδώ όπου ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε τις πρώτες εξετάσεις του, πριν αποκτηθεί επισήμως και ανακοινωθεί, από τον Θρύλο.

Οι εξετάσεις αυτές, λοιπόν, οι εργομετρικές του, ήταν εξαιρετικές! Σε επίπεδο δύναμης, αλλά και ταχύτητας, ο Καμαρά πρόλαβε και έδειξε, ήδη από τις εξετάσεις του, εδώ στην Ελλάδα, μερικά πρώτα εξαιρετικά στοιχεία!

Το είχε στο μυαλό του, πάνω-κάτω, ο Μαρτίνς. Ήξερε τι παίκτη έπαιρνε. Ήξερε τι παίκτη ήθελε. Και τον έχει. Ο Καμαρά είναι ένα πραγματικό… τανκ! Δυνατός πολύ, ταχύς και εξαιρετικός και στον έλεγχο της μπάλας. Και η πρώτη εικόνα του, από την Αυστρία, είναι ευχή όλων να είναι ίδια με την πρώτη εικόνα του, από τις εξετάσεις του στο Ρέντη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την ιδιότητα του Προέδρου της Super League συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και μετά συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.