Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γιατί ο Ολυμπιακός θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον Σκάρπα, ακόμη και για τον Γενάρη

Να γιατί ο Ολυμπιακός θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον Σκάρπα, ακόμη και για τον Γενάρη
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:39

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του -μεταξύ άλλων- στην απόκτηση του παικταρά Γκουστάβο Σκάρπα. Έναν εξαιρετικό πλέι μέικερ, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό, δημιουργικά. Να του δώσει το «κάτι παραπάνω», στη δημιουργία. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με έντονο το δημιουργικό στοιχείο, ο οποίος έχει και το γκολ. Με τρομερή αντίληψη στο γήπεδο, με διορατικότητα, με βλέμμα που κινείται διαρκώς, για να βλέπει προοπτική δημιουργίας. Και παρακάτω αναλύουμε γιατί ο Θρύλος ΚΑΙΓΕΤΑΙ να πάρει τον Σκάρπα, ακόμη και τον Γενάρη…

Είναι δεδομένο ότι ο Θρύλος θέλει να πάρει τον παίκτη ΤΩΡΑ. Αν όμως δεν τα καταφέρει, θέλει να τον έχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον Γενάρη! Γιατί; Γιατί, ως γνωστόν, η σεζόν που θα αρχίσει σύντομα, με τα επίσημα ματς, έχει… κενό. Κενό μεγάλο. Διακοπή μεγάλη, μέσα στη μέση. Λόγω Μουντιάλ βεβαίως… Και είναι δεδομένο ότι από τα ματς του πρωταθλήματος, τα περισσότερα θα παιχτούν ΜΕΤΑ τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Προσοχή, δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει για τότε τον παίκτη. Όχι. Τον θέλει ΤΩΡΑ. Και για ΤΩΡΑ προσπαθεί να τον πάρει και να τον φέρει στην Ελλάδα. Κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να πάρει τον παιχταρά Σκάρπα, αλλά όσο η Παλμέιρας παραμένει… ανένδοτη, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι να συμβεί… Ο Ολυμπιακός θα ήθελε τον Σκάρπα για να τον χρησιμοποιήσει στην Ευρώπη. Ξεκάθαρο αυτό. Αν όμως δεν μπορέσει να τον πάρει τώρα, θέλει να τον έχει για μετά τον Γενάρη, οπότε φιλοδοξεί να παραμένει στην Ευρώπη. Και φυσικά θα έχει το νταμπλ μπροστά του, να κάνει.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Σκάρπα μπορεί να βοηθήσει τρομερά. Και κοιτούν και μπροστά, βεβαίως…

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Γκουστάβο Σκάρπα, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, με την ιδιότητα του Προέδρου της Super League συμμετέχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και μετά συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.