Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα «μαλακά» Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό!

Στα «μαλακά» Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 13:58

Με τη μικρότερη δυνατή ποινή τη… γλίτωσαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, για τα σοβαρά επεισόδια του τελικού Κυπέλλου, τα οποία… θαύμασε όλη η Ελλάδα, πριν δύο μήνες περίπου… Δύο αγωνιστικές ο πρώτος, τρεις αγωνιστικές ο δεύτερος και πρόστιμα, αν και είχε ασκηθεί επιπλέον πειθαρχική δίωξη, από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Στα «μαλακά» και οι δύο ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν τιμωρηθεί με 4 ή 5 αγωνιστικές… Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι υπήρχαν δύο κατηγορητήρια, όπως είπαμε… Αν ρίξει μάλιστα κανείς μια ματιά στο πως υποδέχθηκαν τα νέα τα διάφορα ΜΜΕ της «εξυγίανσης» και γνωστή παραμύθα (μια απλή καταγραφή της είδησης, η πρώτη αντίδραση), αντιλαμβάνεται πλήρως την αντιμετώπιση των τιμωριών ως… «δεν πάθαμε και τίποτα».

Οι «εξυγιαντές» συνεχίζουν να ρεζιλεύουν την Ελλάδα, με τους τελικούς της ντροπής και… από τιμωρίες, «χάδια»…

Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

Οι ποινές είναι εφέσιμες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και να μειωθούν ακόμη περισσότερο, οπότε θα μιλάμε για τιμωρία… ανύπαρκτη, επί τοις ουσίας!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης