Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικηφόρο το 676ο παιχνίδι των Βετεράνων στα Μέγαρα

Νικηφόρο το 676ο παιχνίδι των Βετεράνων στα Μέγαρα
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 19:20

Άλλο ένα παιχνίδι έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν τη Δευτέρα (27/6) στα Μέγαρα και αντιμετώπισαν τον Βύζαντα Μεγάρων.

Πριν από τη σέντρα τιμήθηκαν οι σύνδεσμοι Βετεράνων των δύο ομάδων και οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού Θοδωρής Παχατουρίδης, Δημήτρης Καλύκας, καθώς και ο Γ.Γ. του συνδέσμου Αντώνης Γλύκας.

Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας, ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και άλλοι επίσημοι.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, για τους οποίους προπονητής ήταν ο Χρήστος Καλτσάς και οι οποίοι νίκησαν 6-1 με σκόρερ τους Παχατουρίδη (2) Βασιλειάδη (2), Καλύκα και Καλαμάρα, παρατάχθηκαν με τους Δημητρόπουλο, Μπαρμπαρή, Σιδέρη, Καλύβα, Παπασωτηρίου, Αρζένη, Καλαμάρα, Παχατουρίδη, Καλύκα, Μενδρινό, Λύγκο (στη συνέχεια πέρασαν στο παιχνίδι και οι Ρούσσος, Βασιλειάδης, Καλτσάς, Κωττάκης).

Στην αποστολή συμμετείχαν εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Νίκος Γαβαλάς και ο Γιώργος Πλέσσας, ενώ παρόντες ήταν και οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Αγγελής, Σταυρόπουλος, Μπονόβας, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Αρζινός, Νικητέας, Σκορδαλιός.

Μετά τον αγώνα έγινε δεξίωση προς τιμήν της αποστολής του Ολυμπιακού, η οποία βρέθηκε στα Μέγαρα με το πούλμαν της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης