Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό έπαιξε κατευθείαν ο Καμαρά με μία προπόνηση, την ίδια μέρα!

Γι’ αυτό έπαιξε κατευθείαν ο Καμαρά με μία προπόνηση, την ίδια μέρα!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 22:30

Έκπληξη αποτέλεσε για ορισμένους η συμμετοχή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο αποψινό (29/6) φιλικό του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας, με βάση ότι καλά-καλά δεν έχει συμπληρώσει 24 ώρες από χθες το βράδυ που έφτασε στην Αυστρία.

Έπαιξε κατευθείαν, έχοντας κάνει μία προπόνηση, και αυτή την ίδια μέρα! Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε: «Ο Αμπουμπακάρ ήρθε χθες το βράδυ αργά. Έκανε μία προπόνηση το πρωί και μάλιστα σκληρή, γιατί δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα. Θέλουν χρόνο ακόμη».

Ποιος, όμως, ήταν ο λόγος που ο Καμαρά μπήκε και έπαιξε κατευθείαν ενώ είχε και την κούραση από το ταξίδι αλλά και το ότι ακόμη καλά-καλά δεν είχε μπει με την ομάδα; Όπως ανέφερε και ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος στη μετάδοση της Cosmote TV στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας, στον Ολυμπιακό έμειναν εντυπωσιασμένοι με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, μιας και τα αποτελέσματα των εργομετρικών ήταν εξαιρετικά.

Οπότε ήταν και αυτός ένας λόγος. Ο άλλος, έχει να κάνει με το ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει όσο πιο άμεσα γίνεται τους νέους παίκτες στην ομάδα, ώστε να τους έχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμους για τα επίσημα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης