Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για αυτό δεν έπαιξε ο Σωκράτης με τη Σλάβια

Για αυτό δεν έπαιξε ο Σωκράτης με τη Σλάβια
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 12:28

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίστηκε εξαιρετικός, στο ματς με τη Σλάβια Πράγας. Ο Έλληνας άσος αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και να πιάνει τα στάνταρ στα οποία μας έχει συνηθίσει. Υψηλότατα. Μαζί με τον Σωκράτη, αναμένεται να είναι στην πρώτη γραμμή της άμυνας. Στα σέντερ μπακ. Ο Μανωλάς έπαιξε στο φιλικό με τη Σλάβια, ο Σωκράτης όχι. Και για αυτό υπάρχει λόγος. Ο Έλληνας άσος ταλαιπωρήθηκε από ένα κρυολόγημα και δεν κατέστη εφικτό να δώσει το παρών, αφού αποφασίστηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς, να προφυλαχθεί.

Ο Σωκράτης δεν έχει κάτι σοβαρό. Μάλιστα, στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, πριν από το φιλικό με τη Σλάβια, δεν γυμνάστηκε κανονικά, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, δεν ήταν εφικτό να «μπει» στο πρόγραμμα για να δουλέψει με την ομάδα, για το ματς. Ο Σωκράτης είναι πιθανό να επιστρέψει άμεσα. Στο ματς με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Αλλά και αυτό δεν είναι δεδομένο.

Η ομάδα θα κάνει προπόνηση σήμερα (30/6) το απόγευμα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο γήπεδο την 1/7 το πρωί, πριν το φιλικό με την Αρμίνια. Εκεί θα φανεί αν ο Σωκράτης θα είναι ΟΚ να αγωνιστεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης