Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμπουμπακάρ Καμαρά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είναι ο καλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα» (video)

Αμπουμπακάρ Καμαρά: «Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είναι ο καλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα» (video)
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 11:50

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι το νεότερο μεταγραφικό πρόσωπο, στις τάξεις του Ολυμπιακού. Πήγε στην Αυστρία, έκανε προπόνηση, έπαιξε στο φιλικό με τη Σλάβια. Όλα μέσα σε… λιγότερο από 24 ώρες! Ο άσος του Ολυμπιακού από τη Μαυριτανία μίλησε στο Olympiacos TV για την έλευσή του στο λιμάνι, αλλά και για την προοπτική του, με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά:

Όπως είπα από την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ και έπαιξα αμέσως, αφού όπως είπα, ήρθε χθες (29/6) το βράδυ. Ο προπονητής όμως με εμπιστεύεται και αυτό είναι καλό για εμένα, για όσους με εμπιστεύονται και για τον Σύλλογο. Επομένως αυτό είναι κάτι καλό, για το μέλλον.

Δεν μίλησα με τον προπονητή μου πριν τη μεταγραφή. Ο ατζέντης μου είναι ο μόνος που μίλησε μαζί του. Και εκείνος μου εξήγησε τι περιμένει ο κόουτς από εμένα. Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω αυτό τον Σύλλογο. Δέχθηκα και ελπίζω να τα καταφέρω να κάνω καλά πράγματα. Να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να εξηγήσω γιατί ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι ο καλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα. Είναι εύκολο, πρόκειται για έναν ιστορικό Σύλλογο και όταν έρχεται μια τέτοια ευκαιρία πρέπει να την πάρεις. Δεν το σκέφτεσαι δύο ή τρεις φορές. Πρέπει να προχωρήσω και να δείξω στους φιλάθλους και στον Σύλλογο που με επέλεξε, τι μπορώ να κάνω και να συνεχίσω για το καλύτερο μαζί τους.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις μια τέτοια μεταγραφή. Μιλούσα με τον ατζέντη μου, ο οποίος συζητούσε με τον Ολυμπιακό και είπα ‘εντάξει, ας μιλήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τι θέλουν από εμένα και αν μπορώ να τους το δώσω’. Το καλό είναι ότι ναι. Μπορώ να προσφέρω πολλά. Αυτό που ζητάνε είναι απλό. Θα το προσπαθήσουμε μαζί. Είμαι εδώ για να βάλω γκολ, να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζω να έχουμε μεγάλη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης