Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμασία: Βίντεο για να γουστάρετε! Σας βάζουμε στην προπόνηση του Θρύλου!

Προετοιμασία: Βίντεο για να γουστάρετε! Σας βάζουμε στην προπόνηση του Θρύλου!
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 15:37

Ο Θρύλος συνεχίζει σε εντατικό ρυθμό να δουλεύει με καθημερινές προπονήσεις, επί αυστριακού εδάφους. Και ανάμεσα στις προπονήσεις δίνει και δυνατά φιλικά, για να είναι σε ετοιμότητα και να έχει αγωνιστικό ρυθμό, όταν θα έρθει η ώρα για τα επίσημα. Ο Θρύλος συνεχίζει με κάθε τρόπο να δουλεύει στο γήπεδο. Είτε στις προπονήσεις του, είτε στα ματς. Και δίνει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία. Ο Μαρτίνς έχει εντοπίσει αδυναμίες και δυνατά στοιχεία και προσπαθεί να εξαλείψει τις πρώτες και να ενισχύει τα δεύτερα… Και για τον λόγο αυτό, η ομάδα δουλεύει πολύ σε κλειστό χώρο, προσπαθώντας να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ (από τη μία πλευρά), αλλά και να αμυνθεί σωστά (η άλλη πλευρά) σε αυτές τις συνθήκες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε να πάρουμε μια γεύση, με τρομερό βίντεο το οποίο μας φέρνει το Olympiacos TV. Απολαύστε γκολ, τάκλιν, λόμπες, ωραία τελειώματα, υπέροχες αμυντικές ενέργειες και πάρτε κλίμα από την προπόνηση του Θρύλου με επιθετικές και αμυντικές προσπάθειες, σε μικρό χώρο.

Διαβάστε επίσης