Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σουλούκου: «Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό»

Σουλούκου: «Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 17:12

Πριν από λίγες ημέρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με την Λίνα Σουλούκου. Μέσω των social media, η ίδια είπε «αντίο» στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ήταν για έξι χρόνια ένα μοναδικό και αξέχαστο "ταξίδι" με την οικογένεια του Ολυμπιακού. Αγωνίες, πανηγυρισμοί, χαρές, απογοητεύσεις, αγκαλιές, συνθήματα, σκληρή προσπάθεια. Είναι κλισέ αλλά αληθινό. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την τύχη να είσαι μέλος της. Ένα τεράστιο από καρδιάς ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου έδειχνε καθημερινά και έμπρακτα. Κοντά του έμαθα πολλά, ανεκτίμητα και γι' αυτό θα του είμαι ευγνώμων.

Το πιο σημαντικό, να κάνω μεγάλα όνειρα και να μη συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από την επίτευξή τους, δουλεύοντας σκληρά για αυτά!

Ευχαριστώ τον Μιλτιάδη για τις πολύωρες συζητήσεις μας και τη βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα. Την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξη και την υπομονή τους [και ένα μεγάλο συγγνώμη για την "απουσία" μου]. Την ποδοσφαιρική μου «οικογένεια»: Σε αυτή στου Ρέντη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Pedro, στον Christian, στο Fran, στον Τόρο, στον Χρήστο τον γιατρό μας, στο Σπύρο Π., στον Θοδωρή, στο Χρήστο Μ., στον Πάνο, στη Στέλλα, στον Alex, στη Μαρίνα, στη Βάσω, στον Βασίλη, στον Ariel, σε όλο το staff της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας και στους παίκτες μας. Είστε ο "θησαυρός" μας.

Ευχαριστώ. Σε αυτή στα γραφεία, όσα ευχαριστώ και να πω είναι λίγα... είναι τόσες οι στιγμές, ευχάριστες, δύσκολες, με γέλια και με πίεση μα πάντα - μα πάντα όλοι μαζί. Το Μαράκι, τον Κωστή, τον Τάκη, το Μιχάλη, τον Καρπετ, τον Γιάννη Χ, τη Βερουσκα, την Πένυ, τον Κώστα, τη Φωτεινή, την Αγγλική, τον Νίκο, τον Μιχάλη Κ., τον Λάρι, τον Στράτο, τον Τζούλη, το Μανουσάκη, τον Παναγιώτη και το Βελισσάρη με τα ξεματιάσματά του. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Είστε η κινητήριος δύναμή μας. Τον Παναγιώτη και τον Νίκο. Για όλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πάντα, άνευ όρων, δίπλα μας σε όλα. Σίγουρα έχω ξεχάσει κάποιους αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο "μεγάλωσα" μέσα σε αυτή την οικογένεια και πως με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Σας έδωσα την καρδιά μου, μου δώσατε την ψυχή σας. Σας ευχαριστώ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης