Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ατλέτικο «αποχαιρέτησε» τον Βρσάλικο! (photo)

Η Ατλέτικο «αποχαιρέτησε» τον Βρσάλικο! (photo)
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 20:30

Ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται την Παρασκευή (1/7) στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ο σπουδαίος Κροάτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θρύλο και το μόνο που μένει, είναι να βάλει την υπογραφή του στο νέο του «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο. Την Πέμπτη (30/6) μάλιστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης τον «αποχαιρέτησε» με ανακοίνωση και τον ευχαρίστησε για όλα!

Η ισπανική ομάδα, με την οποία ο Βρσάλικο «έγραψε» 100 συμμετοχές, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η συμβατική σχέση που συνέδεε τον Σίμε Βρσάλικο με τον σύλλογό μας έφτασε στο τέλος της. Ο Βαλκάνιος ακραίος αμυντικός θα αντιμετωπίσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αφότου αγωνίστηκε σε 100 επίσημους αγώνες με τους ροχιμπλάνκος, από την άφιξή του το 2016, από την ιταλική Σασουόλο.

Ο Βρσάλικο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Ατλέτικο στις 17 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, σε μια αναμέτρηση ενάντια στη Σπόρτινγκ Χιχόν, ήταν μέλος της ομάδας που κατάκτησε τη LaLiga 2020/21, τον δεύτερο τίτλο του ως ροχιμπλάνκο μετά το Europa League του 2018. Το 2018, στο οποίο επίσης, εκπροσωπώντας τον σύλλογό μας, ανακηρύχθηκε δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Κροατίας.

Ομοίως, στις 11 Μαΐου, στην Έλτσε, έφτασε τις 100 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες με τη φανέλα μας, έχοντας παίξει 70 αγώνες στη LaLiga, 13 στο Champions League, 12 στο Κύπελλο, 4 στο Europa League και έναν στο Ισπανικό Super Cup.

Από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ευχόμαστε στον Σίμε Βρσάλικο καλή τύχη στα μελλοντικά προσωπικά και αθλητικά του πρότζεκτ».

Δείτε την ανάρτηση στο twitter:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης