Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Άγγλοι γράφουν για προσφορά του Ολυμπιακού στη Σέφιλντ για Λόου

Οι Άγγλοι γράφουν για προσφορά του Ολυμπιακού στη Σέφιλντ για Λόου
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 11:17

Νέο σενάριο για τα μεταγραφικά του Θρύλου, έρχεται από την Αγγλία, αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ο Γουέιν Βέισεϊ από το Football Insider αναφέρει πως πηγές του λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για να κάνει δικό του τον Μαξ Λόου. Αυτές οι πληροφορίες από το Νησί έρχονται να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά για να πάρει τον αριστερό μπακ/χαφ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Λόου είναι 25 ετών, παίζει αριστερά, κυρίως μπακ, αλλά και χαφ (παίζει και όλη την πλευρά), ενώ πέρσι έπαιξε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πράγμα που σημαίνει ότι για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει καλή εικόνα. Σαφής εικόνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το Football Insider δεν μιλά για ενδιαφέρον. Αλλά για πρόταση. Η οποία έχει πέσει στο τραπέζι! Το transfermarkt τον κοστολογεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενδεικτικά αναφέρουμε. Ο Λόου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σέφιλντ μέχρι το 2024, είχε 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ με τη Φόρεστ, την περσινή σεζόν. Έπαιξε και στον τελικό της 29ης Μαΐου, απέναντι στη Χάντερσφιλντ, που έδωσε την άνοδο στη Φόρεστ. Το ‘αφεντικό’ της Σέφιλντ, Πολ Χεκινγκότομ είπε την περασμένη Τετάρτη (29 του μήνα) ότι η ομάδα του δεν έχει πρόταση για τον Λόου, αλλά σύμφωνα με το Football Insider ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μία, για τον παίκτη.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό The Bladesman στο Twitter.

Διαβάστε επίσης