Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην Ελλάδα ο παικταράς Σίμε Βρσάλικο για τον Ολυμπιακό!

Στην Ελλάδα ο παικταράς Σίμε Βρσάλικο για τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 14:41

Η αναμονή τελείωσε! Από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Θρύλος έφερε στην Ελλάδα τον Κροάτη παικταρά, για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και να τον προσθέσει στη «μηχανή» του! Στην χώρα μας ο παικταράς Σίμε Βρσάλικο για τον Ολυμπιακό! Μια μεταγραφή, την οποία πήρε επάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και την οποία ολοκληρώνει, για να δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται, στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Ο ηγέτης του Θρύλου, με προσωπικές του κινήσεις, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένα μήνυμα που λέει ότι ο Ολυμπιακός ΚΑΙ φέτος δεν θα παίζεται! Και δεν θα έχει αντίπαλο!

Ο παικταράς ήρθε στη χώρα μας, από το μεσημέρι της Παρασκευής και θα κάνει όλα τα απαραίτητα και διαδικαστικά, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και να κάνει ξανά αίσθηση στην Ευρώπη ο Θρύλος! Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, για την ολοκλήρωση μιας ακόμη τεράστιας μεταγραφής, από πλευράς Θρύλου, όπως αυτή του Σίμε Βρσάλικο. Ένα θέμα το οποίο πήρε πάνω του ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ολοκληρώνει άμεσα η ομάδα του Πειραιά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης