Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάρπα: Ελεύθερος από σήμερα να υπογράψει στον Θρύλο

Σκάρπα: Ελεύθερος από σήμερα να υπογράψει στον Θρύλο
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 16:04

Το θέμα του Σκάρπα «τρέχει» ο Ολυμπιακός, μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά του. Η μεταγραφική κινητικότητα στο λιμάνι είναι έντονη και η ομάδα του Πειραιά συνεχίζει να αναζητεί τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα προσθέσει στο ρόστερ του, για να ενισχύσει την ομάδα του, για τη νέα σεζόν. Και ως γνωστόν, ο Σκάρπα είναι στους εκλεκτούς! Και μάλιστα, είναι από σήμερα 1/7 ελεύθερος να υπογράψει στον Ολυμπιακό, εφόσον σε αυτό καταλήξει η υπόθεση, για τους Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος, τον οποίο θέλει ο Ολυμπιακός να πάρει από τώρα, έχει δικαίωμα από σήμερα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, για τον Ιανουάριο.

Έχουμε πει πως η Παλμέιρας δεν παραχωρεί τώρα τον παίκτη και πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του, για να το πάρει τώρα και όχι τον Ιανουάριου. Κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο Σκάρπα αποτελεί βασικό παίκτη της 11άδας του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Ολυμπιακός, αν δεν καταφέρει να πάρει τώρα τον Βραζιλιάνο άσο, θα προσπαθήσει να τον κλείσει από τώρα για την έναρξη του νέου έτους!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης