Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-3 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-3 (Τελικό)
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 16:16

Φιλικό τεστ Νο5 για τον Θρύλο, επί αυστριακού εδάφους! Απέναντι στη γερμανική Αρμίνια Μπίλεφελντ, αυτή τη φορά, την οποία ο Θρύλος αντιμετωπίζει, στο πέμπτο ματς προετοιμασίας του, στην Αυστρία!

Μία ημέρα πριν το μεγάλο φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη ένα μπροστά του. Επίσης σημαντικό και με ουσία. Απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Θρύλος θέλει να δουλέψει σωστά και να δείξει νέα σημάδια βελτίωσης, τα οποία θα του δώσουν τόνωση και βοήθεια, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, ενόψει Μακάμπι Χάιφα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ξανά την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα του σε συνθήκες αγώνα και να δει τη βελτίωση παικτών, ατομικά, αλλά και μέσα στο σύνολο. Απέναντι στη γερμανική ομάδα το εμπόδιο μόνο χαμηλό δεν είναι. Και ο Θρύλος θα κάνει μια καλή πρόβα σήμερα, για το φιλικό του Σαββάτου, το πιο δυνατό όλων, απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Πάμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά το πέμπτο φιλικό του Θρύλου, επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο τη γερμανική ομάδα!

Παρακάτω σε live περιγραφή:

Διαβάστε επίσης