Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Super League συζητά για τη διαιτησία, ΔΣ τη Δευτέρα (4/7)

Η Super League συζητά για τη διαιτησία, ΔΣ τη Δευτέρα (4/7)
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 16:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα θέματα της διαιτησίας μπαίνουν στο τραπέζι της Super League η οποία θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, μέσω τηλεδιάσκεψης. «Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Βαγγέλης Μαρινάκης στην ΕΕ της ΕΠΟ την Τετάρτη (29/6), προσθέτοντας: «Πρέπει και εσείς (σ.σ. η ΕΠΟ) να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιoς θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν».

To βασικό θέμα του ΔΣ της Δευτέρας (4/7) στη Super League είναι: «Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί του ζητήματος της οργάνωσης επαγγελματικής διαιτησίας και συναφή θέματα διαιτησίας». Το θέμα δεν είναι άσχετο με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Κλάτενμπεργκ που από την ΕΠΟ βιάστηκαν να τον τελειώσουν επειδή συμφώνησε με την ΠΟ Αιγύπτου ενώ η διαιτησία βρίσκεται υπό την επιτροπεία των FIFA, UEFA και ενώ οι υπερκείμενες αρχές θέλουν αποκλειστικά η διοργανώτρια να αποφασίσει για θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το ΔΣ της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί του ζητήματος της οργάνωσης επαγγελματικής διαιτησίας και συναφή θέματα διαιτησίας.

2/ Συμβιβασμός του Συνεταιρισμού επί αντιδικίας (εργατικής διαφοράς) με πρώην στέλεχος αυτού.

3/ Εξουσιοδότηση προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. περί σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων του Συνεταιρισμού.

4/ Διάφορα.

Διαβάστε επίσης