Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολιγωρία στην άμυνα και πάλι ο Θρύλος, γκολ η Αρμίνια

Ολιγωρία στην άμυνα και πάλι ο Θρύλος, γκολ η Αρμίνια
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 - 17:04

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ και αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε να αφυπνιστεί και να δείξει καλύτερο πρόσωπο, στη συνέχεια. Πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, ο Ολυμπιακός δέχθηκε δυστυχώς και δεύτερο γκολ, έχοντας ξανά κακή αντίδραση στην άμυνά του. Για δεύτερη φορά, σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Ολυμπιακός πληρώνει την κακή αμυντική αντίδρασή του, την ολιγωρία του στα μετόσπιθεν.

Στο 23’ ο Κλος, σκόρερ του πρώτου γκολ της Αρμίνια, πέρασε μέσα στην περιοχή την μπάλα στον Ρζατκόφσκι, ο οποίος αφού είδε τον Ανδρούτσο να αποτυγχάνει να διώξει και την μπάλα να του στρώνεται, εκτέλεσε απευθείας. Το σουτ ήταν δυνατό, βολέ, με αποτέλεσμα ο Κρίστινσον, ο οποίος έπεσε στη γωνία του, δεν κατάφερε να διώξει. Έτσι έγινε το 2-0 στο ματς για τη γερμανική ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης