Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ είναι η ευκαιρία της ομάδας για «σεντόνι»

Το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ είναι η ευκαιρία της ομάδας για «σεντόνι»
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 13:53

Το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ, το οποίο έρχεται σήμερα στις 16:30, δίνει στον Ολυμπιακό μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και σοβαρό αντίπαλό. Ένα ματς επιπέδου Champions League, με μια ομάδα η οποία «ξέρει» τη διοργάνωση.

Στόχος ένας και σαφής: Να προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός όσο καλύτερα γίνεται, αυτή τη στιγμή, για να είναι όπως πρέπει σε λιγότερες από 20 ημέρες, οπότε θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μακάμπι Χάιφα, για το πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League. Και η αλήθεια είναι πως φιλικά με ομάδες επιπέδου Σλάβια Πράγας, ή Σάλτσμπουργκ, ή Άλκμααρ, ή ό,τι άλλο προκύψει, σε κάποιο άλλο φιλικό, δίνουν στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να δουλέψει σε τρομερά καλό επίπεδο και να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο «έτοιμος» όταν πρέπει!

Τα ματς με τη Μακάμπι θα είναι και δύσκολα, αλλά και πονηρά. Οι Ισραηλινοί είναι μια καλή ομάδα, πολύ επιθετική και βασίζεται πολύ στα γκολ που βάζει μπροστά. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι απολύτως έτοιμος και να εμφανιστεί ικανός να πάρει αυτό που θέλει, που δεν είναι άλλο από την πρόκριση.

Έχουμε πει ξανά, αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα δεν μετρούν. Αλλά η αλήθεια είναι πως η δουλειά στην Αυστρία γίνεται σε υψηλό επίπεδο! Το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ είναι η ευκαιρία της ομάδας για «σεντόνι». Από τώρα. Είναι τέτοιου επιπέδου αυτό το ματς και ο Ολυμπιακός οφείλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης