Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε τη μεταγραφάρα Βρσάλικο στον Θρύλο! (photo)

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε τη μεταγραφάρα Βρσάλικο στον Θρύλο! (photo)
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 14:34

Σας το γράψαμε ήδη! Παραμιλάει η Ευρώπη! Ο Σίμε Βρσάλικο είναι εδώ και επισήμως πλέον είναι κομμάτι του Ολυμπιακού! Μια μεταγραφή η οποία κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, αφού μιλάμε για έναν παικταρά μεγατόνων, ο οποίος έρχεται στο λιμάνι να ταράξει τα νερά! Και φυσικά, πέρα από τη νίκη στις εντυπώσεις, να δώσει και νίκες στο γήπεδο, με ουσία και μπαλάρα. Με τη μεταγραφή ασχολούνται ήδη στο εξωτερικό και αυτή ήδη ταξιδεύει εκτός συνόρων! Μεταξύ άλλων και ο πασίγνωστος Ρομάνο, ο οποίος ασχολείται με τα μεταγραφική στη Γηραιά Ήπειρο και όχι μόνο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε τη μεταγραφάρα Βρσάλικο στον Θρύλο, μέσω Instagram. Την ιστορία του πασίγνωστου δημοσιογράφου αναδημοσίευσε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, με τη φωτογραφία του ίδιου με τον Κροάτη, στα γραφεία του Ολυμπιακού! Την ίδια φωτό με την οποία από χθες είχε κάνει… προαναγγελία της μεταγραφής. Ο Ρομάνο έγραψε ότι η μεταγραφή θα ανακοινωθεί, ακριβώς πριν ανακοινωθεί!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης