Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στην Βραζιλία για Σκάρπα, επιμένει και ο Ολυμπιακός!

Επιμένουν στην Βραζιλία για Σκάρπα, επιμένει και ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 22:22

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το Νο. 10 παραμένει ο Γκουστάβο Σκάρπα και αυτό δεν έχει αλλάξει. Είναι μία εξαιρετική περίπτωση, αλλά όσο η Παλμέιρας δεν αλλάζει στάση, τότε όλο και θα αυξάνεται το σενάριο να κλείσει από τώρα, ως ελεύθερος, για τον Ιανουάριο.

Βέβαια, ακόμη κι έτσι να το προχωρήσει για την ώρα ο Ολυμπιακός, θεωρητικά θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει και στις διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας.

Για την ώρα, όμως, δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός τον θέλει πολύ, το ίδιο θέλει και ο Σκάρπα, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το βήμα στην Ευρώπη. Στην Βραζιλία αναφέρονται και σήμερα στο θέμα, με τη διαφορά ότι πλέον ο Σκάρπα έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, άρα μπορεί να μιλάει με όποια ομάδα θέλει.

Είπαμε, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και έχει κάθε λόγο να επιμένει να φτάσει ως το φινάλε. Ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτησή του και ευελπιστεί το φινάλε να έχει θετική έκβαση.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Παλμέιρας στο Twitter.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης