Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε ο Μανωλάς

Γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε ο Μανωλάς
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 00:35

Δεν ήταν αγωνιστικός ο λόγος που ο Κώστας Μανωλάς δεν έπαιξε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σάλτσμπουργκ, κάτι που περίμεναν πολλοί. Δεν είχε παίξει ούτε με την Αρμίνια Μπίλεφελντ την Παρασκευή, αλλά πολλοί υπέθεσαν ότι έγινε επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τον βάλει με τους βασικούς απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Αυτό, όμως, δεν έγινε και ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά ένα θέμα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Θυμίζουμε, ο Μανωνάς ήταν φανταστικός στο διάστημα που είχε αγωνιστεί απέναντι στην Σλάβια Πράγας.

Ο Μανωλάς, λοιπόν, ταλαιπωρείται από μία γαστρεντερίτιδα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιξε με τη Σάλτσμπουργκ. Απέναντι στους Αυστριακούς, βασικοί στόπερ έπαιξαν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σωκράτης αντικαταστάθηκε στο 61’ από τον Μαντί Καμαρά και στόπερ για τα εναπομείναντα λεπτά μετατέθηκε ο Γιαν Εμβιλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης