Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «αντίο» του Θρύλου στην Αυστρία (photos)

Το «αντίο» του Θρύλου στην Αυστρία (photos)
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 10:37

Το διάστημα κατά το οποίο ο Ολυμπιακός δούλεψε στην Αυστρία ήταν πολύ ουσιαστικό. Ο Θρύλος είδε προτερήματα και αδυναμίες, στην ομάδα του, είδε πως θα μπορέσει να γίνει ακόμη καλύτερος, εφόσον επικεντρωθεί στο να βελτιώσει τα στοιχεία στα οποία υστερεί, αλλά και να τονώσει τα στοιχεία στα οποία υπερτερεί. Και να τα κάνει όλα αυτά μια σωστή μίξη, ώστε απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, στο πρώτο επίσημο ματς, στα τέλη Ιουλίου, να παρουσιαστεί έτοιμος και ικανός να περάσει στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε ήδη στη βάση του, λέγοντας αντίο στην Αυστρία, όπου δούλεψε σκληρά το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Η ομάδα του Πειραιά έστειλε το δικό της μήνυμα. Με χαμόγελο. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι ευτυχία. Ευλογία. Σε όλες τις εκφάνσεις του. Και η δουλειά στην Αυστρία μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά η δουλειά στην Ελλάδα αρχίζει τώρα ξανά. Και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δρόμο.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης