Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενενηντάλεπτος Σκάρπα κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε (photos/video)

Ενενηντάλεπτος Σκάρπα κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε (photos/video)
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 13:17

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Γκουστάβο Σκάρπα. Για τώρα, ει δυνατόν, αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Παλμέιρας, ειδάλλως για τον Γενάρη. Το δεύτερο σενάριο μοιάζει πλέον πιο εφικτό και για αυτό κινούνται στον Ολυμπιακό. Ενεργά. Ο Σκάρπα έπαιξε και τα ξημερώματα της Κυριακής (3/7) απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε. Η ομάδα του υποδέχθηκε την αντίπαλό της και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Σκάρπα ήταν βασικός και 90λεπτος, στην ήττα της Παλμέιρας, έχοντας ξανά καλή απόδοση. Ήταν πολύ απειλητικός, δημιουργούσε, εκτελούσε, έπαιρνε επάνω του στατικές φάσεις… Γενικά ήταν πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της Παλμέιρας, η οποία χάρη στα γκολ των Βίτορ Ρόκε και Βίτορ Μπουένο, γνώρισε την ήττα.

Ο Σκάρπα είχε αρκετές καλές στιγμές στο ματς, παίζοντας δεξιά και συγκλίνοντας, εκμεταλλευόμενος το αριστερό του πόδι. Μετά το τέλος του ματς, εμφανώς απογοητευμένος, έκανε ένα στόρι στο Instagram, στο οποίο έγραψε «υπάρχει η μέρα και η νύχτα». Θέλοντας προφανώς να πει ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα…

Δείτε το βίντεο και το ποστάρισμα του Σκάρπα, παρακάτω.

** Η φωτογραφία του Σκάρπα είναι από το προφίλ του στο Instagram.

Διαβάστε επίσης