Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα δίδυμο Σωκράτη-Μανωλά μοιάζει πιο πιθανό για τη Μακάμπι

Ένα δίδυμο Σωκράτη-Μανωλά μοιάζει πιο πιθανό για τη Μακάμπι
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 16:07

Αργεί ακόμη. Υπάρχουν μπροστά αρκετές ημέρες, για να φτάσει ο Ολυμπιακός μέχρι την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα, για τα προκριματικά του Champions League. Και η αλήθεια είναι πως έχουμε ακόμη μπροστά μας ένα ή και δύο φιλικά, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει πρόβα και να κατασταλάξει στην ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίπαλο από το Ισραήλ. Ωστόσο, μια πρώτη εικόνα, για το πως δούλεψε ο Ολυμπιακός, στην προετοιμασία της Αυστρίας, «λέει» πως ο Μαρτίνς θα πάει στον πρώτο μεγάλο «τελικό» της χρονιάς, με Παπασταθόπουλο και Μανωλά, στα μετόσπιθεν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι δύο άσοι δείχνουν αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση, από τον Σισέ, ο οποίος έκανε λαθάκια στο ματς με τη Σάλτσμπουργκ. Γενικά ο Ολυμπιακός έχει εμφανίσει προβληματάκια στην άμυνα, σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας στην Αυστρία, αλλά με τον Μανωλά και τον Σωκράτη, η ομάδα του Μαρτίνς έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Χωρίς να είναι ακόμη δεδομένο, βεβαίως, αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς δείχνει να κλίνει περισσότερο προς ένα δίδυμο Μανωλά-Σωκράτη. Αυτή μοιάζει να είναι η επικρατέστερη σκέψη του και μένει να φανεί εάν θα το δούμε και στην πρόβα που έρχεται, με Άλκμααρ.

Διαβάστε επίσης