Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η επιστροφή στο Ρέντη δεν θα είναι ευχάριστη για όλους

Η επιστροφή στο Ρέντη δεν θα είναι ευχάριστη για όλους
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 00:28

Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το βράδυ του Σαββάτου, μετά από αρκετές μέρες σκληρής δουλειάς στην Αυστρία. Όμως, η επιστροφή στο Ρέντη δεν θα είναι ευχάριστη για όλους.

Βλέπετε, από όσους παίκτες βρέθηκαν στην Αυστρία, είναι δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα «κόψει» κάποιους. Άλλωστε, για μερικούς από εκείνους, η Αυστρία ήταν ένα τεστ για την επόμενη μέρα και το κατά πόσο θα μπορούσαν να κερδίσουν τη θέση του στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας. Κάποιοι δεν έδειξαν τίποτα, κάποιοι έδειξαν λίγα πράγματα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μαζί με τους συνεργάτες του, καλείται να πάρει μία απόφαση για το ποιοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως κάποιοι δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους όλες αυτές τις μέρες. Και ο προπονητής ξέρει καλύτερα.

Είναι δεδομένο, επίσης, ότι το ρόστερ πρέπει να μειωθεί κι άλλο, να «ελαφρύνει». Κι ας μην ξεχνάμε πως είναι να γίνουν αρκετές μεταγραφές ακόμη, την ώρα που υπάρχουν ακόμη πολλοί παίκτες στο Ρέντη που είτε είναι εκτός πλάνων, είτε είναι για την β’ ομάδα.

Όπως και να ‘χει, το προσεχές διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να πάρει μία απόφαση. Μπορεί να την έχει πάρει ήδη. Και καλείται να ανακοινώσει πρώτα στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ποιοι δεν είναι στα πλάνα του. Είπαμε, η επιστροφή στο Ρέντη δεν θα είναι ευχάριστη για όλους...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης