Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρσάλικο: Η έξτρα δουλειά του παικταρά στο Ρέντη!

Βρσάλικο: Η έξτρα δουλειά του παικταρά στο Ρέντη!
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 00:57

Με τον Γκονζάλο Άβιλα που ήρθε πρώτος (από τους δύο) και τον σπουδαίο Σίμε Βρσάλικο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις κινήσεις του για το δεξί άκρο της άμυνας. Μία θέση στην οποία χρειαζόταν δυνατή ενίσχυση ο πρωταθλητής Ελλάδας, μιας και στην μετά-Ελαμπντελαουί εποχή οι επιλογές που έγιναν δεν «βγήκαν».

Ο Κροάτης παικταράς αποκτήθηκε προ ημερών και όλο αυτό το διάστημα δεν είχε μείνει έτσι, αλλά ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Και τώρα ειδικό ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί που του έχει δοθεί από τον Ολυμπιακό, ώστε να παρουσιαστεί με ακόμη μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει Μακάμπι Χάιφα.

Άλλωστε, το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα από το Ισραήλ έρχεται σε σχεδόν δύο εβδομάδες, στις 20 Ιουλίου για την ακρίβεια, εκτός έδρας, και ο Βρσάλικο έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος.

Κάπως έτσι, θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Σαββάτου (9/7, 20:30), με την Αλκμαάρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως και στο άλλο φιλικό που θέλει να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Και ο Βρσάλικο ενδεχομένως να είναι ένας επιπλέον λόγος να θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλο ένα, τελευταίο, φιλικό μετά από εκείνο με αντίπαλο την ολλανδική ομάδα.

Ο Βρσάλικο, λοιπόν, ήρθε τελευταίος χρονικά, αλλά είναι αποφασισμένος με σκληρή δουλειά να είναι άμεσα διαθέσιμος. Ήδη έχει ξεκινήσει το πρόγραμμά του στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Όσο οι παίκτες που βρέθηκαν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας έχουν πάρει διήμερο ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Κροάτης δεξιός μπακ κάνει έξτρα, σκληρή, δουλειά, στο Ρέντη, με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Το έχει πει και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις, άλλωστε... «Θα δείτε ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα. Έχω ακούσει πολλά και έχω δει πολλά βίντεο για τους οπαδούς μας και θα τους στείλω ένα μήνυμα, ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω ό,τι έχω».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης