Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 14:37

Τι πλάκα έχουν ρε φίλε πια… Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και γελάει το πανελλήνιο… Είχαμε πει ότι η πενία τίτλων… βαζελιές κατεργάζεται, αλλά αυτό πλέον έχει πάει σε άλλο επίπεδο! Μιλάμε πλέον για κατά συρροήν παραμυθάδες. Έτσι συντηρείται η παραμύθα! Με τίτλους… βετεράνων, με εικονική πραγματικότητα στα e-sports και… παιδικά τουρνουά. Τι… τίτλους βετεράνων; Σαν αυτόν που πανηγυρίζουν στην κολύμβηση. Στην κατηγορία Masters, που είναι κατηγορία βετεράνων. Σκέφτεστε τον Ολυμπιακό να μετράει τίτλους στην μπάλα, βάζοντας και τα τρόπαια των βετεράνων του; Μπα… Ο Ολυμπιακός δεν πέφτει χαμηλά…

Διαβάζουμε, στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: Κολύμπησαν στους…1666 τίτλους! Το τμήμα κολύμβησης Masters του Παναθηναϊκού σάρωσε στο σχετικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Άλιμο καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα σε άνδρες, γυναίκες και στην γενική βαθμολογία.

Εντάξει είμαστε; Ο υπόλοιπος κόσμος μετράει τίτλους στην κολύμβηση με το Open (σε πισίνα) και την Ανοικτή Θάλασσα. Μετρά τη γενική βαθμολογία, μετρά Άνδρες, Γυναίκες κλπ. Ο ΠΑΟ μετράει… Masters. Άλλο επίπεδο. Έτσι μετράνε γενικά. Εφηβικά, παιδιά, βετεράνων, e-sports, εδώ ο ίδιος ο Τάκης Μαλακατές μας έλεγε προ ολίγου καιρού για 47 τίτλους σε μια διετία και μετά για 47 τίτλους σε έναν χρόνο. Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα… Λογικό είναι, εδώ που τα λέμε, να μετράνε το Masters στην κολύμβηση, αφού έχουν να πάρουν τίτλο εκεί από το… 1968! Που να σηκώσουν κεφάλι; Μόνο με καμιά παραμύθα, σαν αυτή με τους… 1666 τίτλους, οι «σατανάδες».

Έτσι δεν ανακάλυψαν πρόσφατα τίτλους σε μπάσκετ Ανδρών, σε βόλεϊ Ανδρών, σε βόλεϊ Γυναικών και λοιπά; Αδιόρθωτοι. Ούτε το ότι γελάει μαζί τους όλους ο αθλητικός κόσμος, δεν τους πτοεί… Κωμωδία σε όλο της το μεγαλείο. Έχουν εφεύρει δική τους μονάδα μέτρησης, για να αυγατίζουν τους τίτλους τους. Λογικό, όταν μέσα σε μια χρονιά βλέπουν τον Ολυμπιακό να παίρνει 8/10 τίτλους, που να το χωνέψουν… Που να δουν καθαρά. Κάνουν ό,τι μπορούν για να… ψευτοπανηγυρίσουν! Βρε τους «σατανάδες» με τους… 1666 τίττλους. Γελάει και το χλώριο στην πισίνα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης