Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαρώνει ο Σκάρπα! Στην κορυφαία ενδεκάδα του Λιμπερταδόρες για τον Ιούνιο! (photo)

Σαρώνει ο Σκάρπα! Στην κορυφαία ενδεκάδα του Λιμπερταδόρες για τον Ιούνιο! (photo)
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 15:46

Σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, περιγράφοντας τι κάνει ο Σκάρπα στα παιχνίδια της Παλμέιρας, τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός τον έχει ξεχωρίσει. Ο Σκάρπα είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, πολύ δημιουργικός, με διορατικότητα στο γήπεδο και τρομερό πόδι. Ένας παίκτης που ξεχωρίζει. Όπως ξεχωρίζει τώρα ξανά στο Κόπα Λιμπερταδόρες! Ο Σκάρπα κέρδισε, με τις εμφανίσεις του, μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, για τον μήνα Ιούνιο! Ο Βραζιλιάνος παιχταράς, που επιθυμεί διακαώς να φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, συνεχίζει να λάμπει με τη φανέλα της Παλμέιρας. Και μόνο τυχαίο δεν είναι, εδώ που τα λέμε, το γεγονός ότι η Παλμέιρας βάζει τόση δυσκολία στον Ολυμπιακό, για να τον παραχωρήσει τώρα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στην καλύτερη ενδεκάδα συγκαταλέγεται επίσης ο Άλβαρες της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League. Αλλά ο Σκάρπα έχει πάρει την Παλμέιρας πάνω του και μπαίνοντας στο κέντρο και λίγο δεξιά, πίσω από τους φορ και προς τα πλάγια δηλαδή, ο Σκάρπα κέρδισε μια θέση στους κορυφαίους του Λιμπερταδόρες για τον Ιούνιο. Ο Σκάρπα μετρά την φετινή σεζόν 8 γκολ και 8 ασίστ σε 35 συμμετοχές ενώ χάρη στις εμφανίσεις του στο Copa Libertadores με την Παλμέιρας, βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Παναθηναϊκός και «τίτλοι»: Το αφήγημα καλά κρατεί! Μιλάμε πλέον για κατά συρροήν παραμυθάδες. Έτσι συντηρείται η παραμύθα! Με τίτλους… βετεράνων, με εικονική πραγματικότητα στα e-sports και… παιδικά τουρνουά.