Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Super League: Ομόφωνα υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας, θέλει δύο χρόνια τον Κλάτενμπεργκ

Super League: Ομόφωνα υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας, θέλει δύο χρόνια τον Κλάτενμπεργκ
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 16:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ομόφωνα υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας ψήφισε το ΔΣ της Super League και παράλληλα στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι τη θεωρεί σημαντική για την εξέλιξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε να εισηγηθεί την παραμονή του Κλάτενμπεργκ για δυο χρόνια και για να μην κάνουν... νερά η ΕΠΟ και ο Μπαλτάκος θα ενημερωθούν και οι FIFA, UEFA, εκτός από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League εξέφρασε τη θέση του σχετικά με τη βούληση υλοποίησης του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας, ως σημαντικού βήματος εξέλιξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, κατά πλειοψηφία (11 ΠΑΕ τοποθετήθηκαν υπέρ, 1 ΠΑΕ κατά, 1 ΠΑΕ απούσα, 1 ΠΑΕ επιφυλάχθηκε), το Δ.Σ. εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Mark Clattenburg, για το έργο που έχει επιτελέσει στη Διαιτησία μέχρι σήμερα, καθώς και τη βούλησή του να εισηγηθεί και να στηρίξει την ανανέωση της θητείας του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσης, ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ενημερωθούν εγγράφως FIFA, UEFA, ΕΠΟ και αρμόδιες αρχές, για τη βούληση των ΠΑΕ, όπως εκφράστηκε παραπάνω.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε εξουσιοδότηση προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., περί σύγκλησης Γενικών Συνελεύσεων της Super League.

Διαβάστε επίσης