Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «πατάει γκάζι», ένα δεκαπενθήμερο έμεινε

Ο Ολυμπιακός «πατάει γκάζι», ένα δεκαπενθήμερο έμεινε
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 09:39

Τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός αρχίζει πλέον να νιώθει μεγαλύτερη πίεση, το φετινό καλοκαίρι. Απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, ο Θρύλος θα δώσει τον πρώτο του, πολύ σημαντικό αγώνα, για να καταφέρει να πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Που δεν είναι άλλος, από το να προκριθεί στον επόμενο γύρω των προκριματικών του Champions League και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτά. Πλέον, το χρονικό περιθώριο στενεύει. Σε δεκαπέντε ημέρες ακριβώς, ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του «μάχη», για να καταφέρει να παίξει φέτος στο Champions League. Και φορτσάρει σε όλα τα μέτωπα, ώστε να είναι έτοιμος.

Κυρίως αγωνιστικά, πλέον, αφού το Νο1 αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα να είναι όσο έτοιμη χρειάζεται, για να δώσει αυτό τον πρώτο προκριματικό της. Να κάνει ένα καλό ματς στο Ισραήλ, ει δυνατόν να νικήσει, ειδάλλως να πάρει ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα φέρει στα μέτρα της τη «σειρά» και θα δώσει το δικαίωμα για πρόκριση στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχει το δεύτερο ματς στην έδρα του, θυμίζουμε, στις 27/7.

Ο Ολυμπιακός δεν φορτσάρει μόνο αγωνιστικά, ωστόσο. Φορτσάρει και μεταγραφικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει στόχους, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί για αυτούς και έχει καταθέσει προτάσεις. Περιμένοντας αυτές να γίνουν δεκτές και οι παίκτες τους οποίους θέλει, να έρθουν στο λιμάνι. Και στόχος είναι σύντομα να έχουμε εξελίξεις και σε όλα τα μεταγραφικά «μέτωπα» που «τρέχουν».

Ο χρόνος πλέον πιέζει, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Προχωρά με την ενίσχυσή του, αλλά και με τη δουλειά του εντός γηπέδου, για να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει στις 27/7 το βράδυ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Βρσάλικο συναντά την ομάδα

Ο Βρσάλικο συναντά την ομάδα

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, επίκεινται πλέον και οι κανονικές συστάσεις όλων με τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει εντατικά.