Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο

Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 10:19

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός απόλαυσε ένα διήμερο ρεπό, το οποίο οι ποδοσφαιριστές είχαν ανάγκη. Έχοντας μείνει για πολλές μέρες μακριά από τις οικογένειές τους, έχοντας δουλέψει σκληρά, καθημερινά, χωρίς ξεκούραση, η ανάγκη για να ανάσες ήταν επιτακτική. Και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς το αναγνωρίζει αυτό και το σέβεται. Και έτσι έδωσε δύο ημέρες ξεκούρασης, στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα, Τρίτη, στο γήπεδο.

Ο Θρύλος έχει μπροστά του ένα δύσκολο δεκαπενθήμερο, στο οποίο θα πρέπει να πατήσει γκάζι και να δείξει ότι πλησιάζει στο επίπεδο ετοιμότητας, το οποίο απαιτείται, για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα. Και πλέον η δουλειά θα γίνει ακόμη πιο σκληρή, αλλά στοχευμένη, αφού θα επικεντρωθεί περισσότερο στον τρόπο αντιμετώπισης των Ισραηλινών.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα αρχίσουν πλέον ξανά καθημερινά προπονήσεις, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα, για τη Μακάμπι. Είναι και το μόνο που μετράει, αυτή τη στιγμή, για την ομάδα του Πειραιά. Οι υψηλές θερμοκρασίες σίγουρα δεν είναι σύμμαχος, αλλά οι προπονήσεις θα γίνονται σε κατάλληλες ώρες, ώστε οι παίκτες να μην ταλαιπωρούνται, από τη ζέστη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Βρσάλικο συναντά την ομάδα

Ο Βρσάλικο συναντά την ομάδα

Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Ρέντη, επίκεινται πλέον και οι κανονικές συστάσεις όλων με τον Σίμε Βρσάλικο, ο οποίος εδώ και 2-3 ημέρες δουλεύει εντατικά.