Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εξυγιαντική» τους μοναξιά

Η «εξυγιαντική» τους μοναξιά
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 11:59

Το πράγμα έχει συμμαζευτεί αρκετά, με τη διαιτησία στην Ελλάδα. Προβλήματα υπάρχουν πολλά και φυσικά πάντα θα υπάρχουν, αφού… «εξυγίανση». Αλλά όπως και να ‘χει, εδώ και αρκετός καιρό, τα πράγματα συμμαζεύτηκαν αρκετά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη διαιτησία. Φωνές υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, όμως αυτές έρχονται από όλους. Και ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει κακές διαιτησίες και έχει αδικηθεί και έχει φωνάξει, επί Κλάτενμπεργκ, αλλά η αλήθεια παραμένει και λέει ότι το πράγμα έχει συμμαζευτεί. Και δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ εκφράστηκε και εκφράζεται θετικά, για την παραμονή του Άγγλου.

Από την άλλη, έχουμε την… «εξυγιαντική» μοναξιά της ΑΕΚ. Και του ΠΑΟΚ, ο οποίος… πέρα βρέχει. Σε λίγο θα μας πει ότι είχε αδικηθεί και επί Κλάτενμπεργκ, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε γίνει συνώνυμο της άσπρης βούλας. Των πέναλτι, ντε… Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα… Η ΑΕΚ, με τον Μπαλτάκο, έχουν κοινή γραμμή, η οποία… δεν κρύβεται. Ο Μπαλτάκος κάνει αγώνα να περάσει τη θέση την οποία η ΑΕΚ εξέφρασε χθες. Και δεν λέμε ότι οι δύο πλευρές… συνδέονται, αλλά όλως τυχαίως, πάνε με κοινή γραμμή. Μέχρι και… επίσημο αντίο είπε η ΑΕΚ στον Κλάτενμπεργκ, προ ημερών, παίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια και πανηγυρίζοντας…

Και από εκεί που πανηγύριζε, βρέθηκε… μόνη στη γωνία. Μόνη, απέναντι σε όλη τη Σούπερ Λιγκ, η οποία βλέπει ξεκάθαρα ποια είναι η σωστότερη προσέγγιση στο θέμα της διαιτησίας, στην Ελλάδα. Αυτό που φοβούνται, δηλαδή, εκείνοι που επέλεξαν να… απομονωθούν… Στην «εξυγιαντική» τους μοναξιά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο θα δούμε πολλά…

Το Σάββατο θα δούμε πολλά…

Κόντρα στην Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη θα δούμε σε μεγάλο βαθμό, τι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς, για τη Μακάμπι Χάιφα.