Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα πάρει και ο ΠΑΟΚ θέση για τη διαιτησία, μόλις επανέλθει η σύνδεση στο Skype

Θα πάρει και ο ΠΑΟΚ θέση για τη διαιτησία, μόλις επανέλθει η σύνδεση στο Skype
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 12:16

Κοιτάξτε, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να διοικεί κανείς μια ομάδα από… Skype. Περίμεναν και οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ τη θέση του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία και τον Κλάτενμπεργκ, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να εδραιώσει ιντερνετική σύνδεση, να ορίσει σύσκεψη με βιντεοκλήση και φυσικά να έχει και καλό ίντερνετ. Αν κάτι δεν πάει καλά, σε επίπεδο… σύνδεσης, φτου και απ’ την αρχή… Είναι λογικό, όταν μια ομάδα διοικείται εξ αποστάσεως και από το διαδίκτυο, να υπάρχουν τέτοιου είδους εμπλοκές, που και που.

Θα πάρει και ο ΠΑΟΚ θέση για τη διαιτησία, μόλις επανέλθει η σύνδεση στο Skype…

Στο μεταξύ, οι υπόλοιπες ομάδες δείχνουν με το «καλημέρα» της νέας εποχής στη Σούπερ Λιγκ, διάθεση ενότητας. Και διάθεση κοινής πορείας. Αλλά όχι όλες. Είναι δεδομένο ότι η «εξυγίανση» στέκεται και θα σταθεί απέναντι σε οτιδήποτε πάει κόντρα στα συμφέροντά της… Όπως η υπόθεση Κλάτενμπεργκ, ας πούμε…

Ας κάνουμε λίγο υπομονή να φτιάξει η σύνδεση μέσω Skype και θα ακούσουμε τι έχει να πει και ο ΠΑΟΚ, για τα θέματα που «καίνε» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγο υπομονή παιδιά, το τμήματα IT δουλεύει πυρετωδώς, μάλλον, να αποκατασταθούν οι τηλεπικοινωνίες…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο θα δούμε πολλά…

Το Σάββατο θα δούμε πολλά…

Κόντρα στην Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη θα δούμε σε μεγάλο βαθμό, τι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς, για τη Μακάμπι Χάιφα.

Η «εξυγιαντική» τους μοναξιά

Η «εξυγιαντική» τους μοναξιά

Η ΑΕΚ στη γωνία, απομονωμένη, ενώ και ο ΠΑΟΚ… πέρα βρέχει. Προφανής ο στόχος εκείνων που δεν θέλουν επαγγελματική διαιτησία, που δεν θέλουν τον Κλάτενμπεργκ.