Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αναφορά του Τρουμπίν στον Ολυμπιακό

Η αναφορά του Τρουμπίν στον Ολυμπιακό
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 21:26

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Ολυμπιακός διοργάνωσε φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα με την Σαχτάρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικονομική υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων.

Το φιλικό αυτό δεν μπορεί με τίποτα να ξεχάσει ο Ανατολί Τρουμπίν. Ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε:

«Ειλικρινά, κάθε ματς ήταν σημαντικό. Και αυτό, διότι γινόταν για σοβαρό σκοπό. Για να κερδίσουμε χρήματα για τη χώρα. Όμως, δεν γίνεται να μην ξεχωρίσω τον Ολυμπιακό, τη φιλική μονομαχία που δώσαμε. Ήταν ο πρώτος αγώνας μας, μετά από μια τεράστια παύση. Κατά τη γνώμη μου, ήταν το πιο συναισθηματικό, το πιο δύσκολο ματς που δώσαμε. Εμείς, όπως φαίνεται, κάναμε μια ή δύο μέρες προπόνηση και μετά παίξαμε. Από πλευράς συναισθημάτων, το ματς στην Ελλάδα ήταν ένας από τους πιο συναισθηματικούς αγώνες που δώσαμε στο πλαίσιο αυτό».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης