Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πωρωμένος ο Ελ Αραμπί, έτοιμος να βομβαρδίσει!

Πωρωμένος ο Ελ Αραμπί, έτοιμος να βομβαρδίσει!
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 11:19

Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει το να έχει στις τάξεις του έναν top class επιθετικό. Έναν σέντερ φορ με τεράστια κλάση. Έναν παίκτη ο οποίος έχει… διαλύσει τα αντίπαλα δίχτυα, κατά την παρουσία του εδώ, στην Ελλάδα. Έναν σέντερ φορ ολκής, με σχέση… έρωτα, με τα αντίπαλα γκολπόστ! Τα οποία έχει ξετινάξει… Και τα οποία ετοιμάζεται να ξετινάξει ξανά… Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι σε κατάσταση… αμόκ!! Πωρωμένος ο βασικός στράικερ του Θρύλου, καθώς πλησιάζουν οι επίσημες αναμετρήσεις και ο Ολυμπιακός θα παίξει «τα ρέστα του» και φέτοςτο καλοκαίρι, έτοιμος να βομβαρδίσει! Έτοιμος να οδηγήσει τον Θρύλο με τα γκολ του, στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έχει «τρελαθεί» ο Μαροκινός μπόμπερ, με την πιθανότητα επιστροφής στο Champions League. Σταθερά του Μαρτίνς στην επίθεση και με αυτόν αιχμή θα πορευτεί ο Θρύλος... Είναι δεδομένο ότι ο Ελ Αραμπί θα είναι η αρχή και το τέλος της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού και φέτος. Ας μην ξεχνάμε ότι παρά την τεράστια «εξυγιαντική» προσπάθεια πέρσι, να βγάλει… πρώτο σκόρερ με… πέναλτι, ο Ελ Αραμπί έφτασε εντέλει μόλις ένα γκολ μακριά, από το να πιάσει τον Φαν Βέερτ. Ο οποίος επίσης άφησε πίσω την… «εξυγίανση».

Ο Ελ Αραμπί είναι σε κατάσταση ετοιμότητας και περιμένει πως και πως να αρχίσουν τα επίσημα ματς. Ο Θρύλος ξέρει ότι μπορεί να ποντάρει πολλά επάνω του και φέτος, στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης

Το θέμα εξτρέμ σε πρώτο πλάνο

Το θέμα εξτρέμ σε πρώτο πλάνο

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για να ενισχυθεί και στα άκρα της επίθεσης, εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται τόνωση.