Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσεκάρει τις δυνάμεις του με Αλκμαάρ ο Θρύλος

Τσεκάρει τις δυνάμεις του με Αλκμαάρ ο Θρύλος
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 00:47

Δυνατό φιλικό προετοιμασίας, το πρώτο επί ελληνικού εδάφους, δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (9/7, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην Αλκμαάρ. Είναι ένα δυνατό τεστ, μία πρόβα τζενεράλε ενόψει Μακάμπι Χάιφα (20/7).

Μετά τα 6 φιλικά στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν και υποδέχεται την ολλανδική ομάδα σε ένα δυνατό φιλικό. Ένα φιλικό που μπορεί να του δείξει πού βρίσκεται ενόψει των κρίσιμων αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κόντρα στην Αλκμαάρ, ο Ολυμπιακός δεν τσεκάρει απλά τις δυνάμεις του, αλλά και το επίπεδο ετοιμότητάς του ενόψει των επίσημων αγώνων του. Αυτό θα είναι και το προτελευταίο τεστ πριν τα παιχνίδια με την ομάδα από το Ισραήλ, μιας και ακολουθεί εκείνο με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα (11/7, 21:00).

Θέλει να δει πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς το βράδυ του Σαββάτου, θέλει να δει όλα όσα δουλεύουν μαζί με τους παίκτες του από την έναρξη της προετοιμασίας. Και ενδεχομένως να θελήσει να κάνει και μία πρόβα για όσα σκέφτεται απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης