Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διατίθεται άμεσα για αγορά από το RED store η νέα φανέλα του Θρύλου!

Διατίθεται άμεσα για αγορά από το RED store η νέα φανέλα του Θρύλου!
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 12:20

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου τη νέα φανέλα του! Την υπέροχη, ερυθρόλευκη ριγωτή, την οποία ο πρωταθλητής θα φορά τη νέα σεζόν, θέλοντας και με αυτή να πανηγυρίσει τίτλους, επιτυχίες, διακρίσεις! Ο Ολυμπιακός αναμένεται απόψε να φορέσει τη νέα φανέλα του, στο φιλικό με την Άλκμααρ, στο Καραϊσκάκη (20:30) ενώ ο κόσμος του Θρύλου έχει άμεσα την ευκαιρία να την αποκτήσει! Το RED store, η μπουτίκ του Θρύλου, διαθέτει άμεσα για αγορά τη νέα εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού, την οποία ο κόσμος της ομάδας σίγουρα θα θελήσει να κάνει δική του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η εμφάνιση διατίθεται ήδη στα φυσικά καταστήματα (Καραϊσκάκη στην εμπορική στοά και Μοναστηράκι) και φυσικά όσοι πάνε το βράδυ στον Ναό για το φιλικό, θα έχουν την ευκαιρία να την κάνουν δική τους! Παράλληλα, εντός της ημέρας, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού θα αρχίσει να διατίθεται ΚΑΙ μέσω ίντερνετ, στο e-shop της μπουτίκ του Ολυμπιακού (www.redstore.gr) για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα φυσικά καταστήματα!

Διαβάστε επίσης

Τόνους! Ζυγίζει τόνους…

Τόνους! Ζυγίζει τόνους…

Υπέροχη η νέα φανέλα του Θρύλου. Ωραίες γραμμές, ωραίο σχέδιο, παραδοσιακή, αλλά και μοντέρνα ταυτόχρονα. Και τόσο, μα τόσο βαριά…