Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Τούρκοι στέλνουν άμεσα τον Ονιεκουρού στην Κωνσταντινούπολη

Οι Τούρκοι στέλνουν άμεσα τον Ονιεκουρού στην Κωνσταντινούπολη
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 16:24

Το θέμα Ονιεκουρού και ο τρόπος με τον οποίο εκείνος θα μπορούσε να παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, είναι ένα από τα σημαντικά, τα οποία «καίνε» τον Ολυμπιακό φέτος το καλοκαίρι. Ο Νιγηριανός δεν υπολογίζεται στο λιμάνι και ο ίδιος το «ψάχνει» για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός φυσικά αξιώνει ένα σημαντικό ποσό να για τον παραχωρήσει. Αλλά ακόμη και έτσι, το θέμα θα ήθελε να προχωρήσει, προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει οικονομικό κέρδος από την υπόθεση. Μάλιστα, οι Τούρκοι δίνουν αυτή την ώρα νέα διάσταση στο θέμα, λέγοντας ότι ο Ονιεκουρού πηγαίνει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη, για να συζητήσει για μεταγραφή!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως αναφέρει στο Twitter του ο Τούρκος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Νιγηριανός εξτρέμ θα μεταβαίνει σήμερα κιόλας στην Τουρκία, έπειτα από άδεια του Ολυμπιακού, για να συζητήσει για την μεταγραφή του.

Μένει να φανεί αν υπάρχει βάση στο θέμα, ή αν είναι ένα από τα πολλά θέματα που γράφονται κατά κόρον στη γειτονική χώρα και εντέλει δεν επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε επίσης